18 mei 2016

Verbouwing Van Vredenburch College in Rijswijk gestart

Ongeveer 500 leerlingen volgen onderwijs op het Van Vredenburch College. In het eigen schoolgebouw valt elke leerling binnen een eigen onderwijsteam van ongeveer 250 leerlingen. Op die manier waarborgt men de overzichtelijkheid, kleinschaligheid en veiligheid van het onderwijs. Een gebouw dat een inspirerende en uitdagende werk- en leeromgeving vormt voor leerlingen en docenten, is daarbij essentieel.

Thomas Architecten is gevraagd om enkele van de belangrijkste ruimtes aan te pakken en te vernieuwen. Zodoende wordt stapje voor stapje het gebouw van het Van Vredenburch College ingrijpend vernieuwd. Het gebouw wordt licht en transparant zodat het onderwijs zichtbaar wordt.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties