1 november 2016

Verbouwing Belgisch Park, fase II van start

De verbouwing van fase II  van het Belgisch Park is van start gegaan.  In 2013 is fase I, het hart van het gebouw, aangepakt. In deze 2e fase worden de diverse lokalen aangepakt waaronder ook een compleet nieuw technasium in een van de voormalige gymzalen. Zie ook de projectenpagina.

Het technasium is een onderwijsstroom voor vwo en havo dat beoogt beter bèta onderwijs en meer leerlingen kennis te laten maken met de moderne wereld van bèta en techniek. Onderzoek en Ontwerpen vormt het hart van het technasium. De omgeving die dit nieuwe examenvak vraagt, is een nieuw type onderwijsruimte, een ruimte die dienst doet als studio, atelier of laboratorium. De werkplaats is zowel tijdens als buiten lestijd toegankelijk.

img_1863

068-611-011-technasium-2016-08-30-10404300000

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties