1 juli 2017

Woonhuis Ammerzoden bijna gereed

In Ammerzoden wordt momenteel door aannemer en bouwbedrijf Bodavi bv een vrijstaande woning gerealiseerd. Inmiddels is het steigerwerk verwijderd en worden de laatste afwerkingen binnen aangebracht.

Het plan bestaat uit drie volumes: een hoofdvolume, een schuur met kap en een uitbouw. Het hoofdvolume bevat de woning. Dit is een éénlaags volume met een schuine kap, evenwijdig aan het straatprofiel en evenwijdig aan de omliggende bebouwing. De uitbouw vormt het verbindend element tussen woonhuis en schuur en maakt de fysieke verbinding tussen beide volumes; de uitbouw heeft een plat dak, hier bevindt zich de keuken van het huis. De schuur is voorzien van een schuine kap en staat haaks op het hoofdvolume.

Zie ook de projectenpagina.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties