21 september 2020

Gemeentekantoor Gennep wordt klaargemaakt voor de toekomst

Het Gemeentekantoor in Gennep wordt verduurzaamd en klaar gemaakt voor de toekomst. Zowel op bouwkundig gebied als op het gebied van interieur wordt de vernieuwing zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk aangepakt. Zo wordt het pand geheel gasloos,  voorzien van ledverlichting en is overal het glas vervangen. Daarnaast is het interieur vernieuwd naar het activiteit gerelateerd werken waarin flexibiliteit centraal staat. Oude elementen zijn, daar waar mogelijk, hergebruikt, gerefurbished of ingezet op een compleet nieuwe manier. We hebben bijvoorbeeld de oude schrootjes van het plafond terug geplaatst als moderne wandafwerking die tegelijkertijd zorgt voor de benodigde privacy.  Ook hebben we oude kasten een moderne look gegeven door het maken van een frisse ombouw voorzien van planten.  De  oude houten bureaubladen hebben we opgeschuurd en opnieuw gelakt waardoor ze nog jaren mee kunnen. Ook bij de nieuwe materialen hebben we natuurlijk gelet op het toepassen van milieuvriendelijk verantwoorde producten zoals gerecyclede materialen en cradle to cradle gecertificeerde producten.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties