6 november 2020

Interieur medewerkersgebied Dalton College opgeleverd

Het Dalton College is een prachtig Rijksmonument gelegen in Den Haag. Aan de buitenkant ziet het gebouw er nog prachtig uit, het interieur wordt in delen gemoderniseerd. Deze keer hebben we het medewerkersgebied aangepakt.

De medewerkers van het Dalton College hadden behoefte aan een ruimte waar ze in rust kunnen werken, samen kunnen vergaderen en kunnen ontspannen. Wij hebben gekeken naar de herstructurering van de ruimtes en deze op een zo efficiënt mogelijk manier ingedeeld, zodat de drie verschillende behoeftes van de medewerkers gehanteerd kunnen worden.

Verder is er gekeken naar de uitstraling van het pand en is deze op een moderne manier doorgezet. Zo is bijvoorbeeld de lambrisering hersteld en door de hele ruimte is doorgetrokken. Daarnaast is er veel groen toegepast en is er gedacht aan de akoestiek door middel van recyclede pet vilt wandpanelen.

Kortom de medewerkers van Het Dalton College in Den Haag kunnen gaan genieten van een prettige ruimte waar ze kunnen ontspannen, werken en vergaderen.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties