11 maart 2021

Particulier project Vlijmen

Voor een particulier uit Vlijmen hebben we een eigentijdse moderne woning ontworpen. Vorige week is de omgevingsvergunning ingediend. De woning gaat een sterke relatie aan met haar groene omgeving. Mooie grote glazen puien zorgen voor de gewenste verbinding tussen de leefvertrekken en het omliggende groen.

Een sterk witte vlakverdeling van stucwerk geeft het huis haar kenmerkende uitstraling. Vanuit de overkapping vouwt het lijnenspel zich om het huis heen tot aan het dak wat zorgt voor een dynamische uitstraling. Het metselwerk werkt als een invulling tussen het stucwerk, evenals de donkere kozijnen.

De woning zal bijna energieneutraal (BENG) zijn. Een dik isolatiepakket en triple beglazing zorgen voor een goede duurzame schil. Een warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor de duurzame opwekking.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties