17 mei 2021

Bouw gestart Koningsoord, Berkel-Enschot

BOUW GESTART | Abdijkwartier – Koningsoord | Berkel-Enschot
Rondom het oude klooster wordt in Berkel-Enschot een nieuwe wijk gerealiseerd: Koningsoord. Het Abdijkwartier bestaat uit drie bouwblokken: twee appartementencomplexen en vijf grondgebonden woningen. De bouwblokken hebben een pandsgewijze opzet die aansluit bij het dorpse karakter. Hierdoor heeft het plan een statige en representatieve uitstraling wat verwijst naar het monumentale karakter van de Abdij.
De woningen staan in de verkoop en met de aanleg van de warmtebronnen is de bouw nu ook daadwerkelijk gestart! Een mijlpaal voor alle partijen die er al langere tijd aan gewerkt hebben en het plan nu realiteit zien worden.
Ook zo nieuwsgierig hoe het er straks uit komt te zien? Kijk voor meer informatie op: https://www.thomasarchitecten.nl/project/appartementen-koningsoord-tilburg/
#GAP2 #KINmakelaars #PeetersBouckaert #bouwbedrijfpennings #Abdijkwartier
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties