28 mei 2021

Bouwupdate Daltonschool de Confetti, Arnhem

Daltonschool Confetti betreft een nieuw kindcentrum in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. De school ligt in een groene parkachtige omgeving: een natuurlijke lesomgeving voor de leerlingen. Het dorpse karakter van de wijk komt terug in de architectuur van de nieuwe school.

Op dit moment vordert de bouw gestaag! De metselwerk gevels zijn bijna gereed en de prachtige metselwerkdetails zijn goed zichtbaar: zie de horizontale banden met staand metselwerk en het tegelpatroon boven de kozijnen. De kozijnen zijn geplaatst en de contour van het gebouw is al goed zichtbaar. Aan de binnenzijde worden de plafonds gelegd, de wanden geschilderd, zijn de toiletten betegeld en is er begonnen met het leggen van de vloeren. Het eindresultaat komt steeds dichterbij!

Meer weten over dit project? Zie: https://www.thomasarchitecten.nl/project/daltonschool-confetti-arnhem/

#Daltonschool Confetti #Flores onderwijs #Dombosch bouw bv #HEVO advies & bouwmanagement

 

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties