15 juni 2021

Bouw gestart Erf aan de Weide fase 5, Arnhem

START BOUW | Erf aan de Weide | Arnhem

In de wijk Schuytgraaf – Buurt aan de Weide – in Arnhem zijn de afgelopen jaren diverse woningen gerealiseerd. Van dorpse rijtjeswoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen. Het grootste deel van de woningen is al gerealiseerd en met de start van de bouw van fase 5 van Erf aan de Weide komt het eindresultaat in zicht!

In deze laatste fase worden enkele bijzondere woningen gerealiseerd. Zo is een van de types gebaseerd op de historische boerderijwoning met een schuur. Deze woningen zijn voorzien van een wolfseind, houten voordeuren en een rijke metselwerkdetaillering. De dakkapellen zijn uitgevoerd in zwart zink en geven het geheel een moderne uitstraling. De hoekwoning krijgt zelfs een dubbele oriëntatie. Een perfecte aanvulling op de woningen die al eerder gerealiseerd zijn.

Ook nieuwsgierig naar de andere woningtypes? Zie https://www.thomasarchitecten.nl/project/erf-aan-de-weide-fase-v/ voor meer informatie!

#SkopeVastgoed #Ontwikkelingsmaatschappij Eldense Zeeg CV #VandeVenBouw&Ontwikkelingbv #VaesVisuals

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties