24 juni 2021

Bouw landelijke villa in Son begint vorm te krijgen

UPDATE BOUW | Nieuwbouw landelijke villa | Son

Voor een particuliere opdrachtgever mochten we een landelijke villa ontwerpen in Son. De villa is voorzien van klassieke baksteenarchitectuur en bestaat uit een aaneenschakeling van diverse volumes. De bouw is inmiddels gestart en de woning begint steeds meer vorm te krijgen!

Qua materialisatie is de gecementeerde baksteen al goed zichtbaar. Cementeren is een alternatief voor keimwerk waarbij er meer textuur en dieptewerking behouden blijft. Wat verder direct opvalt zijn de eikenhouten spanten die straks zorgen voor een ruimtelijk en robuust karakter in de leefkeuken. De spanten hebben een V-vorm waardoor er vanaf de trap in het naastgelegen volume een zichtlijn door te spanten loopt. We kijken er naar uit om dit straks zelf te ervaren!

https://www.thomasarchitecten.nl/project/nieuwbouw-landelijke-villa-son/

#steencenturm Utrecht #van den elsenhoutbouw #wilcoschenkhof #Fransen_totaalbouw

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties