5 augustus 2021

Tacx fabriek opgeleverd

REALISATIE | Tacx fabriek | Oegstgeest

Thomas Architecten heeft de nieuwe huisvesting voor Tacx ontworpen. Tacx is wereldmarktleider op het gebied van hometrainers en in Europa de nummer één op het gebied van de productie van bidons. Recent is Tacx daarbij overgenomen door Garmin. Om de capaciteit verder uit te kunnen breiden hebben wij de nieuwbouw ontworpen van 27.500m2 bruto vloeroppervlakte. In het ontwerp hebben we alle functies onder één dak geplaatst: een fabriek, montage- en opslagruimte, productiehallen, drie kantoorverdiepingen met bijbehorende patio en een parkeerkelder.

Afgelopen jaar groeide de bouw steeds verder en ondertussen is de nieuwbouw gereed! Een duurzaam en modern complex dat eveneens volledig gasloos is. We zijn trots op het eindresultaat en kijken er naar uit om het binnenkort in het echt te bewonderen!

Ook zo benieuwd hoe het er uitziet? Kijk voor meer foto’s op onze site:

https://www.thomasarchitecten.nl/project/nieuwbouw-bedrijfspand-tacx-oegstgeest/

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties