6 september 2021

Aanbesteding Kindcentrum Nicolaas in Oss gewonnen!

GEWONNEN AANBESTEDING| Kindcentrum Nicolaas | Oss

Thomas Architecten heeft de aanbesteding voor het nieuwe kindcentrum Nicolaas in Oss gewonnen!

Afgelopen week hebben de eerste overleggen plaatsgevonden en de komende tijd gaan we enthousiast aan de slag met de verdere uitwerking van het plan. Kindcentrum Nicolaas betreft een nieuwbouw van 3.600m2 bruto vloeroppervlak en biedt ruimte aan 450 leerlingen van zowel de basisschool, kinderopvang, voorschoolse- en buitenschoolse opvang. Daarnaast wordt er ook een gymzaal gerealiseerd.

Als concept hebben we de kijkdoos als metafoor gebruikt. Dit wordt het hart voor het ontwikkelen van brede kennis en vaardigheden en biedt ruimte aan het thematische onderwijs (IPC) en het wereldburgerschap. De kijkdoos staat voor het verbeelden van een thema in een driedimensionale voorstelling en maakt kinderen enthousiast en betrokken.

We zijn trots op het resultaat en kijken uit naar de verdere uitwerking!

#AVEM_kinderopvang #Nicolaas_school #Saam

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties