18 januari 2022

Woonhuis Veghel’s Buiten opgeleverd

OPLEVERING | Woonhuis Veghel’s Buiten | Veghel

Steeds vaker krijgen wij de vraag om een schuurwoning te ontwerpen. Kenmerken van een schuurwoning zijn de schuine kap (die regelmatig overloopt in de gevel), de relatie tussen binnen en buiten en het gebruik van natuurlijke materialen. De detaillering van het ontwerp is daarbij van essentieel belang.

Voor het project Veghel’s buiten hebben wij een ontwerp gemaakt voor een moderne schuurwoning, uitgevoerd in een rode baksteen met bijpassende dakpan. Het abstracte volume dat hierdoor ontstaat wordt onderbroken met houten accenten. Aan de achterzijde opent de woning zich met een grote glaspartij richting de tuin, met een prachtig uitzicht naar de achterliggende weide. Verder is er qua detaillering gekozen voor een verholen goot (om het volumespel te versterken) en wordt de entree geaccentueerd door een trapsgewijs metselwerkpatroon in tegelverband.

Nieuwsgierig naar de detailfoto’s of het interieurontwerp? Zie voor meer info:

https://www.thomasarchitecten.nl/project/woonhuis-veghels-buiten/

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties