17 februari 2022

Workshop gehouden voor het Dalton College in Den Haag

WORKSHOP | Dalton College | Den Haag

Samen op zoek naar de wensen en mogelijkheden voor de vernieuwingen binnen het Dalton College, Den Haag. Dat is het uitgangspunt van de workshop die we samen met HEVO afgelopen maandag georganiseerd hebben voor zowel docenten, leerlingen en ondersteunend personeel. Dalton College is een middelbare school in Den Haag en is gesitueerd in een Rijksmonument. Een mooie uitdaging om voor deze school enkele vernieuwingen binnen het onderwijs te realiseren. Tijdens de leerzame en inspirerende sessie hebben we door middel van vlekkenplannen een verdiepingsslag weten te maken in het programma van eisen voor het souterrain en de oostvleugel. Ook is er een eerste aanzet gedaan naar de gewenste uitstraling door het vergelijken van diverse referenties. De volgende stap is het vertalen van alle nieuwe inzichten in een verder uitgewerkt plan.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties