3 maart 2022

Vergunningsaanvraag ingediend voor uitbreiding woonhuis

VERGUNNINGSAANVRAAG | Uitbreiding woonhuis

Na enkele aanpassingen in het ontwerp is de omgevingsvergunningaanvraag voor onderstaand woonhuis ingediend.

De uitbereiding wordt gepositioneerd achter de bestaande woning. Omdat het nieuwe volume groter is proberen we de massa visueel te verkleinen door de huidige daklijn door te zetten en samenhang te creëren tussen de verschillende volumes. Het nieuwe dak loopt in twee richtingen waardoor er een gevarieerd daklandschap ontstaat. De plattegrond is split-level waardoor de aanbouw perfect aansluit bij de hoogteverschillen in het maaiveld. Vanuit hier kunnen de bewoners straks maximaal genieten van het prachtige weidse uitzicht!

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties