4 april 2022

Moodbord gemeente Maashorst

MOODBOARD | Gemeentehuis | Maashorst

Het opstellen van een moodboard is een belangrijk onderdeel in onze projecten. Met een moodboard maken we de verschillende kleuren en materialen inzichtelijk en tonen we de sfeer van een interieur of van een specifieke ruimte.

Het uitgangspunt voor het gemeentehuis was een plek waar medewerkers prettig kunnen werken en bezoekers zich welkom voelen. Dit door het gebruik van natuurlijke en frisse materialen. Het basis palet bestaat uit een combinatie van hout en bruintinten en wordt aangevuld met verschillende kleuren. Elke vleugel zijn eigen kleur wat zorgt voor identiteit, herkenbaarheid en oriëntatie. De gekozen kleuren zijn gebaseerd op thema’s die kenmerkend zijn voor de gemeente: bourgondisch leven & leisure, natuur & buitenactiviteiten en cultuur & historie.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties