13 april 2022

Teamuitje Thomas architecten

PROJECTBEZOEK

Afgelopen week was het tijd voor ons teamuitje! Een goed moment om met z’n allen enkele projecten te bezoeken die op dit moment in uitvoering zijn. Zo begonnen we onze regenachtige ochtend bij de appartementen en grondgebonden woningen van het Abdijkwartier in Berkel-Enschot. Daarna reden we door naar het nieuwe gemeentehuis van Maashorst en na een heerlijke lunch vervolgde we de route naar Arnhem. Daar bezochten we het Huybert van Oldenhofje, bekeken we met het hele team de mogelijke voegkleuren en gingen vervolgens nog langs bij de laatste fase woningen van Erf aan de Weide. Een inspirerende dag waarin we weer veel geleerd hebben!

Ook zo benieuwd hoe bovenstaande projecten er uiteindelijk uit komen te zien? Neem dan een kijkje op onze website: www.thomasarchitecten.nl

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties