5 mei 2022

Symbolische eerste steen gelegd bij Huybert van Oldenhofje in Arnhem

EERSTE STEEN | Huybert van Oldenhofje | Arnhem

Afgelopen maandag werd de eerste steen gelegd bij het Huybert van Oldenhofje in Arnhem. Deze mijlpaal vond plaats op een bijzondere datum! Huybert van Olden is namelijk op 2 mei 1774 overleden en met het plaatsen van de eerste steen is zijn wens voor het oprichten van een hofje 248 jaar later daadwerkelijk in vervulling gegaan!

Het Huybert van Oldenhofje is een bijzonder project waar de architectuur van het oudemannenhof gecombineerd wordt met spoorwegarchitectuur. In totaal zullen er 16 woningen en een regentenkamer gerealiseerd worden aan een prachtige binnentuin.

Benieuwd hoe het er uit komt te zien? Zie:

https://www.huybertvanoldenhofje.nl/

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties