25 mei 2022

Huybert van Oldenhofje genomineerd voor de Middenhuur Award 2022

NOMINATIE | Huybert van Oldenhofje | Arnhem

Het Huybert van Oldenhofje in Arnhem is genomineerd voor de Middenhuur Award 2022! Een award die in 2021 in het leven is geroepen en waarmee het realiseren van woningen binnen het middenhuursegment gestimuleerd wordt. Er is in Nederland een groot tekort aan woningen binnen dit segment en dat terwijl de doorstroming binnen de woningmarkt hierdoor juist gestimuleerd wordt.

In het Huybert van Oldenhofje worden 16 woningen gerealiseerd voor 55+-ers. Twee van de woningen zijn daarbij zelfs volledig gelijkvloers. Het idee van het hofje is dat bewoners hier gezamenlijk, maar toch ook privé kunnen wonen en leven. Alle woningen zijn gesitueerd aan een gezamenlijke binnentuin.

De link naar de nominatie is hieronder te vinden en de winnaar van de award zal tijdens de Provada 2022 in Amsterdam bekend gemaakt worden.
https://middenhuuraward.nl/2022-nominatie-5-huybert-van-olden-hofje-skope/

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties