23 juni 2022

Aanbesteding voor MFA in Sint-Oedenrode gewonnen!

GEWONNEN AANBESTEDING | MFA de Groene Long | Sint-Oedenrode

Thomas Architecten wint de aanbesteding voor multifunctionele accommodatie de Groene Long in Sint-Oedenrode!

Een fantastisch nieuwbouwproject van ongeveer 4.000 m2 waar twee basisscholen, een kinderdagverblijf, verschillende sportverenigingen en het wijkhuis een plaats krijgen. In het ontwerp vormt het dakenlandschap de basis, waaronder de identiteit van de verschillende gebruikers naar voren komt.

We zijn al druk bezig met het ontwerp en het inpassen van het programma. De eerste overleggen met de gebruikers hebben de afgelopen weken plaatsgevonden. Benieuwd naar de plannen? Check onze socials voor alle updates!

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties