7 juli 2022

Europese aanbesteding gewonnen voor projecten van Yuverta in regio Oost Nederland!

AANBESTEDING GEWONNEN | Yuverta | Oost-Nederland

Yuverta is de grootste VMBO- en MBO-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn en is een van onze nieuwste opdrachtgevers. We hebben namelijk de Europese aanbesteding gewonnen! Deze opdracht hebben we binnengehaald dankzij onze referentieprojecten in combinatie met de opgestelde visie op een casusproject.

Wij zullen daarom de komende jaren alle (interieur) architectuur gerelateerde projecten in de regio Oost Nederland ontwerpen en begeleiden! Samen met de gebruikers en opdrachtgever gaan we actuele vraagstukken aanpakken, op zowel kleine als grote schaal. We hebben heel erg veel zin om met deze verschillende projecten aan de slag te gaan!

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties