21 juli 2022

Eerste oplevering gemeentehuis Maashorst

OPLEVERING | Gemeentehuis Maashorst | Maashorst

Vorige week was de eerste oplevering van gemeentehuis Maashorst! Het publieksplein en een van de kantoorvleugels zijn daardoor officieel opgeleverd. De transformatie die het gemeentehuis heeft ondergaan wordt hierdoor voor iedereen goed zichtbaar!

In het ontwerp vormt de nieuwe raadzaal het hart van het gebouw. De raadzaal heeft een open en transparante uitstraling en loopt vloeiend over in het werkcafe. De publiekshal is de plek waar bezoekers binnenkomen en worden geholpen aan de verschillende balies.

Omdat de verbouwing is opgedeeld in meerdere fases, zijn de komende tijd de overige kantoorvleugels aan de beurt. Daarover later meer!

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties