28 juli 2022

Bouwupdate Huybert van Oldenhofje in Arnhem

UPDATE BOUW | Huybert van Oldenhofje | Arnhem

Net voor de bouwvak brachten wij een bezoek aan het Huybert van Oldenhofje in Arnhem. Een fantastisch project waar veel metselwerkdetails en betonelementen toegepast zijn. Het vakmanschap straalt er vanaf! Van de metselwerkboog bij de onderdoorgang, de hanenkammen boven de kozijnen tot en met de kroonlijst met terugliggend metselwerk.

Het Huybert van Oldenhofje is een een bijzonder project waar de architectuur van het oudemannenhof gecombineerd wordt met spoorwegarchitectuur. De vormgeving van het hofje wordt steeds beter zichtbaar!

Net zo benieuwd als wij? Check dan vooral onze socials om op de hoogte te blijven!

 

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties