26 september 2022

Vergunning verleend voor Kindcentrum Overloon

VERGUNNING VERLEEND | Kindcentrum Overloon | Overloon

We mogen weer proosten op een verleende vergunning! Voor het nieuwe Kindcentrum in Overloon is de vergunning verleend, waardoor er binnenkort daadwerkelijk gebouwd kan gaan worden!

Het nieuwe kindcentrum is een onderwijsgebouw waar kinderen van 0 tot 13 jaar zich in een geborgen en inspirerende omgeving op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Om aansluiting te zoeken bij de kleinschaligheid en de omgeving hebben we ervoor gekozen het gebouw op te delen. Het schuine dak en de warme materialen zorgen er verder voor dat het gebouw een kindvriendelijke uitstraling krijgt. Doordat ook het interieur en de omgeving meegenomen worden in het ontwerp, zorgen we ervoor dat het geheel past bij de belevingswereld van het kind.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties