6 oktober 2022

Gemeentewerf Maashorst opgeleverd

OPLEVERING | Gemeentewerf Maashorst | Uden

Enkele weken geleden hebben we weer een mooi project mogen opleveren! De huisvesting voor de gemeentewerf Maashorst hebben we in een nieuw jasje gestoken om zo aan te sluiten bij de moderne wensen en eisen. Samen met de gebruikers hebben we gekeken naar zowel de terreinindeling als ook de specifieke kantoorinrichting. De diversiteit aan gebruikers zorgt voor een dynamisch proces waarbij we zoeken naar de best passende oplossing voor iedereen.

Ook hier is men overgestapt naar het activiteit gerelateerd werken. Naast de algemene, open werkplekken zijn er nu speciale ruimtes die plek bieden voor activiteiten zoals bellen – vergaderen – brainstormen – concentreren. Verder is er een mooi nieuw werkcafé gerealiseerd waar personeel van de binnen- en buitendienst elkaar ontmoeten.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties