3 november 2022

Aanbesteding gewonnen van Vondelschool in Bussem

AANBESTEDING GEWONNEN | Vondelschool | Bussum

Zoals laatst op onze socials al te lezen was hebben wij weer enkele aanbestedingen gewonnen!!

De komende tijd zullen wij daarom druk aan de slag gaan met het ontwerp van de Vondelschool in Bussum. Een monumentale basisschool die momenteel sterk verouderd is. Het plan is om het gebouw volledig te verduurzamen en de oorspronkelijke routing te herstellen. Daarnaast geven we de onderwijsvisie weer een plek dankzij een nieuwe uitbouw en pakken we ook de binnenzijde van het gebouw aan zodat de school straks weer jaren vooruit kan!

We hebben heel veel zin om aan de slag te gaan en houden jullie uiteraard op de hoogte van de voortgang!

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties