10 november 2022

Teamuitje Thomas architecten

TEAMUITJE | Thomas Architecten

Twee weken geleden was het weer tijd voor ons teamuitje! We begonnen de dag in Berkel-Enschot bij het project Koningsoord en brachten daarna een bezoek aan het gemeentehuis Maashorst. Erg leuk om met het hele team verschillende projecten te bekijken en het resultaat te bewonderen!

Na een gezellige ochtend en een goede lunch was het ’s middags tijd om Den Bosch te gaan verkennen met levend ganzenbord. In twee (super fanatieke) teams werden er een hoop hilarische foto’s en filmpjes gemaakt en trokken we af en toe een sprintje om zoveel mogelijk punten te scoren! Na al deze inspanning konden we gezellig napraten tijdens een wijnproeverij en een lekker etentje.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties