Wie zijn wij?

Thomas Architecten: de architect uit Den Bosch
Bent u als particulier of professionele opdrachtgever op zoek naar een ervaren professionele en creatieve architect? Dan bent u bij Thomas Architecten aan het juiste adres!
Wij zijn 
voornamelijk werkzaam in de woning- , kantoren- en scholenbouw met een voorliefde voor renovatie- en restauratieprojecten. Naast de bouwkundige projecten richt ons bureau zich ook op interieurprojecten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat gebouw en interieur tegelijkertijd worden ontwikkeld. Daarom nemen wij vanaf het begin het interieur mee in al onze ontwerpen. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit en lagere kosten door slimme interieuroplossingen en praktisch ingerichte ruimtes.

Een jong en dynamisch architectenbureau met passie
Thomas Architecten
is een dynamisch, jong en innovatief architectenbureau uit Den Bosch. We werken professioneel en vol passie aan al onze projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. In al onze ontwerpen maken wij het liefst gebruik van natuurlijke materialen en elementen. Ieder project is uniek: de architectuur wordt bepaald door het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen. Als architect verdiepen we ons altijd in de specifieke visie en verwachtingen van u als opdrachtgever. Dankzij deze intensieve samenwerking creëren we unieke en mooie projecten. En dit naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw project, bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u een vraag over een van onze eerder gerealiseerde projecten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties