Bureau profiel

Dynamisch, jong & innovatief

Het bureau is voornamelijk werkzaam in de woning- en scholenbouw met een voorliefde voor renovatie- en restauratieprojecten. Naast bouwkundige projecten houdt het bureau zich ook bezig met interieurprojecten, voornamelijk in de scholenbouw en kinderopvang.

Thomas Architecten maakt in zijn ontwerpen het liefst gebruik van natuurlijke materialen en elementen. De architectuur wordt aan het project aangepast op basis van het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen.

Wij begeleiden particuliere huiseigenaren bij hun nieuw- en verbouwplannen. Vanaf het eerste moment van (ver)bouwplannen, vergunningen en ontwerp, tot en met de bouwbegeleiding.

Onze klanten zijn voornamelijk particulieren met nieuw- en verbouwplannen en professionele opdrachtgevers zoals scholen en projectontwikkelaars.

Betrokkenheid bij onze projecten is voor ons vanzelfsprekend. Evenals een goede uitwisseling van ideeën en intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers.

Thomas Architecten is een dynamisch, jong en innovatief bureau dat uit drie architecten bestaat en een tekenbureau. We werken professioneel en vol passie aan al onze projecten in zowel nieuwbouw als renovatie opgaves.

Het team

Architect / Eigenaar
ir. Thomas Vullings
Architect
ir. Bram van Kruijsdijk
Interior designer
Linda van Orsouw
Assistent ontwerper
ir. Sanne Kee
Chef tekenbureau
Hans Zeeuwe