Dé architect uit Den Bosch

De definitie van architect is een ontwerper van gebouwen. Die dit ontwerp visualiseert en de verwezenlijking van dit concept op technisch en administratief vlak begeleidt. En dat is ook wat Thomas Architecten, dé architect uit Den Bosch, doet. Alles wat wij doen is afhankelijk van uw wensen, uw beschikbare budget en onze creatieve ideeën.

Aan de hand van programma van eisen, de locatie, de techniek en de beleving gaat ons architectenbureau in Den Bosch aan de slag met een schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt vervolgens vertaald naar een bouwkundig ontwerp. Dit ontwerp heeft u nodig om de benodigde vergunningen aan te vragen en een aannemer in te schakelen.

Architecten Den Bosch – voorliefde voor renovatie en restauratie

Onze architecten uit Den Bosch zijn voornamelijk werkzaam in de woningbouw en de scholenbouw. Door de jaren heen hebben we een voorliefde voor renovatie- en restauratieprojecten ontwikkeld. Ook houden een aantal architecten van ons architectenbureau in Den Bosch zich bezig met interieurprojecten. Voornamelijk projecten in de scholenbouw en de kinderopvang.

Kunt u de hulp van een professionele en ervaren architect in Den Bosch wel gebruiken bij uw bouw-, verbouw- of renovatieplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een kennismakingsgesprek laten we u graag kennismaken met onze mogelijkheden.