Architect Eindhoven

Thomas Architecten begeleidt particuliere huiseigenaren bij hun nieuwbouw- en verbouwplannen in Eindhoven. Vanaf de eerste plannen, het aanvragen van de vergunningen en het bouwkundig ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. Maar niet alleen particulieren, ook professionele opdrachtgevers en projectontwikkelaars zijn voor hun project in Eindhoven bij dé architect aan het juiste adres.

De architecten van ons architectenbureau voor al uw projecten in Eindhoven maken in hun ontwerpen het liefste gebruik van natuurlijke, duurzame materialen en elementen. De architectuur wordt aan het project aangepast. Dit doen we op basis van het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen.

Architecten voor nieuwe invalshoeken voor uw project in Eindhoven

Thomas Architecten is een architectenbureau dat niet alleen kijkt naar het esthetische verhaal. Wij hebben vooral aandacht voor u als klant. Hoe wilt u wonen en/of werken in Eindhoven? In onze ontwerpen zijn wij altijd op zoek naar hoe we een optimaal woonklimaat of werkklimaat kunnen bewerkstelligen. Volgens ons is architectuur het oplossen van een complexe puzzel. Wij vinden nieuwe invalshoeken om die complexiteit op te lossen. Dit doen we altijd in nauw overleg en intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd in een architect voor uw plannen in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.