Architect Vught

Bent u voor uw project in Vught op zoek naar een professionele en ervaren architect? Dan zit u bij Thomas Architecten helemaal goed. Ons architectenbureau is er voor zowel particulieren als bedrijven in Vught. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de scholenbouw en de woningbouw. Daarnaast hebben onze architecten een voorliefde voor renovatie- en restauratieprojecten ontwikkeld. Om wat voor project in Vught het ook gaat: wij werken altijd op een professionele manier en vol passie.

Uw wensen gecombineerd met onze creativiteit

In alle projecten in Vught worden uw wensen en uw beschikbare budget gecombineerd met de creatieve ideeën van onze architecten. Aan de hand van het programma van eisen, de locatie, de techniek en de beleving gaat een architect aan de slag met een schetsontwerp voor uw project in Vught. Dit schetsontwerp vertalen we vervolgens naar een bouwkundig ontwerp. Een bouwkundig ontwerp heeft u nodig om de benodigde vergunningen aan te vragen en een aannemer in te schakelen.

Architecten voor bouw- en verbouwprojecten in Vught

Onze architecten zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende bouw-, verbouw- en renovatieprojecten in Vught. Van het ontwerpen van een energieneutraal huis, het bouwen en verbouwen van particuliere woningen tot het renoveren en restaureren van een gemeentelijk- en rijksmonument. In een vrijblijvend gesprek laten we u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.