Architect gemeentelijk monument – rijksmonument

Is uw gebouw of pand aangewezen als gemeentelijk monument of rijksmonument? Dan mag u het niet zomaar verbouwen en/of slopen. Hiervoor heeft u in de meeste gevallen een omgevingsvergunning nodig. Daarnaast wordt er ook gekeken of uw bouwplannen gevolgen hebben voor de monumentale waarde van het gemeentelijk monument of rijksmonument.

Thomas Architecten is een gespecialiseerd architect in een gemeentelijk monument of rijksmonument. Wij weten als geen ander wat wel mag en wat niet mag en wat u nodig heeft om een gemeentelijk monument of een rijksmonument te verbouwen of te vernieuwen.

Van herbestemming tot restauraties

Thomas Architecten heeft ruime ervaring bij het herbestemmen en restaureren van gemeentelijk monumenten/ rijksmonumenten. En dan niet alleen met particuliere woningen, maar ook voor de herbestemming van een prachtig kerkcomplex en scholen bijvoorbeeld. Bij herbestemming en restauraties proberen wij zoveel mogelijk recht te doen aan de bouwhistorische gelaagdheid en de geschiedenis van het rijksmonument.

Voor het verbouwen, restaureren of herbestemmen van een gemeentelijk monument of rijksmonument kunt u waarschijnlijk wel professionele hulp gebruiken. Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties