Bungalow, Vught

Bungalow, VughtBungalow, VughtBungalow, VughtBungalow, Vught

Bungalow, Vught

In Vught zijn we aan de slag gegaan met de renovatie van een bestaande bungalow. De woning is volledig gestript, de raamkozijn zijn aangepast op de nieuwe functies en er is een uitbouw gerealiseerd aan de achterzijde van de woning.

Naast de functionele wijzigingen is ook het complete uiterlijk van de woning veranderd. De dakgoten zijn aangepast, de woning is gestuct en de plint is gekeimd. De entree wordt nog extra benadrukt door de houten lattenstructuur en aan de achterzijde van de woning is er een nieuwe schoorsteen gerealiseerd. Deze schoorsteen is uitgevoerd in een donkere baksteen en sluit hierdoor aan op de kleur van de plint.

Aan de binnenzijde van de woning is het bestaande plafond van de woonkeuken verwijderd en vormt het houten spant een echte eyecatcher. De gietvloer geeft de gehele woning een moderne uitstraling en dit wordt versterkt door de stalen deuren. De verdeling van de binnenkozijnen komt overeen met de buitengevel waardoor er een mooi geheel ontstaat.

De grote schuifpuien zorgen voor een sterke relatie met de tuin en maakt de overgang tussen binnen en buiten kleiner. Er ontstaat een moderne en levensloopbestendige woning waar de bewoners nog jaren vooruit kunnen!

Bungalow, VughtBungalow, VughtBungalow, VughtBungalow, Vught
Bungalow, VughtBungalow, VughtBungalow, VughtBungalow, Vught
Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties