Herinrichting Veurs Lyceum, Leidschendam

Herinrichting Veurs Lyceum

Het Veurs Lyceum in Leidschendam wil graag haar huidige studieruimte, het zogenaamde ‘open leercentrum’ (OLC) herinrichten. Het nu aanwezige (vaste) meubilair, maar ook de functionele indeling, zijn niet meer toegerust op de huidige onderwijssituatie. Het OLC is rond 2000 ingebouwd in de voormalige gymzaal en kleedruimten van het schoolgebouw. Zowel in functionaliteit als uitstraling dient dit gebouwdeel vernieuwd te worden, waarbij de combinatie wordt gezocht met inrichting en (kleinschalige) bouwkundige ingrepen om ruimten beter te koppelen, zowel binnen het OLC, maar ook het OLC aan de rest van de school. In het ontwerp wordt ook de luchtkwaliteit van het OLC-deel behoorlijk verbeterd.

Herinrichting Veurs Lyceum, LeidschendamHerinrichting Veurs Lyceum, LeidschendamHerinrichting Veurs Lyceum, LeidschendamHerinrichting Veurs Lyceum, Leidschendam

3D beeld

Check hieronder de twee 360 graden beelden.

Vooral extra goed te bekijken met een VR bril.

360 graden beeld vanaf de vloer

360 graden beeld vanaf de trap

Herinrichting Veurs Lyceum, LeidschendamHerinrichting Veurs Lyceum, LeidschendamHerinrichting Veurs Lyceum, LeidschendamHerinrichting Veurs Lyceum, Leidschendam
Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties