Moderne schuurwoning, Oisterwijk

Moderne schuurwoning, Slenaken

Ontwerp: 2017/2018
Uitvoering: 2018

De vrijstaande woning is uitgevoerd als een moderne schuurwoning waarin een sterke dakvorm van metalen dakplaten zich om de woning heen vouwt. Aan de zuidwest zijde is de gevel voorzien van een volledig glazen pui met zicht op het weidse landschap. Aan de zijgevel opent de gevel zich met een grote glazen pui tot op maaiveld om dat weidse zicht te versterken.
Aan de straatzijde is voorzien in een invulling van houten verticale delen met ‘geponste’ gevelopeningen, dat zorgt voor de gewenste privacy aan deze zijde. De beperkte openingen in het stalen dakvlak zijn voornamelijk horizontaal ‘geponst’, die opgaan in de sterke dakvorm. De schoorsteen markeert de entree tot de woning.

Moderne schuurwoning, OisterwijkModerne schuurwoning, OisterwijkModerne schuurwoning, OisterwijkModerne schuurwoning, Oisterwijk