Nieuwbouw landelijke villa, Son

Nieuwbouw landelijke villa, Son

Het plan bestaat uit een landelijke woning uitgevoerd in een klassieke bakstenen architectuur. Het gehele gebouw wordt gedragen door een roodbruine plint die doorloopt in het terras aan de achterzijde van de woning. De woning zelf wordt uitgevoerd in een gecementeerde baksteen en afgedekt met een landelijke mix van dakpannen in verschillende kleuren welke verwijzen naar de plint. De kozijn profilering, verdeling en de verspringing van de volumes geven de woning een landelijk karakter. Houtaccenten, in eiken, rondom de woning zorgen voor een warm contrast en geven een robuuste sfeer aan de woning.

De verschillende volumes worden bij elkaar gehouden door een dak landschap waarbij de twee buitenste dakvlakken asymmetrisch zijn uitgevoerd om zo te fungeren als een beëindiging van het gehele volume. Twee schoorstenen onderbreken dit daken-spel en versterken het landelijke karakter.

Nieuwbouw landelijke villa, SonNieuwbouw landelijke villa, SonNieuwbouw landelijke villa, SonNieuwbouw landelijke villa, Son
Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties