Woonhuis Vught

Moderne villa Vught

Betreft het ontwerp van een vrijstaande woning te Vught. De woning dient een eigentijdse moderne woning te worden die een sterke relatie aan gaat met haar groene omgeving. Mooie grote
glazen puien moeten voor de gewenste verbinding zorgen tussen de leefvertrekken en de grote bomen op het kavel. Veel vrij zicht vanuit elke ruimte op de begane grond met de omliggende tuin is een vereiste.
De slaapkamers liggen onder een mooie grote architectonische kap die voor een belangrijk deel het beeld bepaalt van de woning. De wens is om binnen een grote open vide te realiseren die veel daglicht tot diep in de woning brengt en ook zorgt voor een open ruimtelijk karakter binnen.

Interieur en exterieur dienen als één geheel ontworpen te worden. Vanuit de plattegronden en gewenste
zichtlijnen ontstaat de verschijningsvorm van de woning en andersom bepaalt bijvoorbeeld de kapvorm de indeling van de woning. Inbouwkasten en op maat ontworpen vaste interieurelementen zoals de keuken maken
het tot één compleet verhaal. Warme en strak vormgegeven elementen, zicht op de groene omgeving en voldoende daglicht bepalen de sfeer van het huis.

De woning zal als bijna energieneutraal (BENG) worden ontworpen en dient zodanig te zijn dat de stap naar energieneutraal makkelijk te overbruggen zal zijn.

Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties