Gemeentewerf Maashorst
Locatie Uden
Uitvoering Gerealiseerd in 2022
Werkomgeving|Uden

Gemeentewerf Maashorst

De huisvesting voor de gemeentewerf Maashorst hebben we in een nieuw jasje gestoken om zo aan te sluiten bij de moderne wensen en eisen van een gezonde kantooromgeving. Samen met de gebruikers hebben we gekeken naar zowel de terreinindeling als ook de specifieke kantoorinrichting van de werf. Het pand is verduurzaamd en voorzien van een nieuwe luchtbehandelingsinstallatie.

De nieuwe kantooromgeving biedt ruimte aan samenwerking en ontmoeting. Het gebouw geeft de medewerkers de ruimte om aan het werk te gaan, maar zorgt ook voor ontspanning en beweging. Zo creëren we rust waar nodig en levendigheid waar gewenst. Naast de algemene, open werkplekken zijn er nu speciale ruimtes die plek bieden voor activiteiten zoals bellen – vergaderen – brainstormen – concentreren. Verder is er een mooi nieuw werkcafé gerealiseerd waar personeel van de binnen- en buitendienst elkaar kunnen ontmoeten.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overtuigd?

Benieuwd wat wij als architect voor uw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Start project