Referenties

Wat anderen van ons vinden

Particulieren en professionele opdrachtgevers geven hun mening over onze samenwerking en onze ontwerpen.

Werkomgeving | Uden

Gemeentehuis Maashorst

“Thomas Architecten is een bureau waarin samenwerking op een informele vanzelfsprekende manier plaatsvindt. Kundig met oog voor detail maar men verliest het einddoel niet uit het oog”.

“Het bureau heeft alle facetten zelf in huis (bouwkundig, interieur en meubilair) om een totaal concept neer te zetten. Thomas Architecten weet visie en gedachten helder en met klare taal over te brengen. Overziet de verschillende belangen en gaat voor het maximale eindresultaat voor alle stakeholders.”

Bekijk project
Werkomgeving | Gennep

Vernieuwbouw gemeentehuis Gennep

“Thomas Architecten heeft een hele belangrijke en vooral positieve rol gespeeld in deze verbouwing. Hun creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit en betrokkenheid hebben er onder meer voor gezorgd dat we nu een prachtig vernieuwd kantoor hebben, helemaal ingericht om te werken volgens het principe van activiteit gerelateerd werken.”

“Ze hebben op onnavolgbare wijze ons programma van eisen weten om te zetten in een prachtig ontwerp. De kwaliteiten van het gebouw komen veel meer dan voorheen naar voren. Ook aan al onze wensen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit hebben ze gehoor gegeven.

Bekijk project
Leeromgeving | Veghel

Basisschool De Uilenbrink

“Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie en inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Thomas architecten bij dit project zijn zeer goed. Wij hebben dit als zeer positief ervaren.”

“Thomas architecten heeft naar volle tevredenheid en binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitseisen de vernieuwbouw van de Uilenbrink voor ons uitgevoerd.”

Bekijk project
ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Overtuigd?

Benieuwd wat wij als architect voor uw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Start project