Thomas Architecten

Dynamisch, jong & innovatief

Ons bureau bestaat uit een team van architecten en interieurarchitecten, ieder met zijn eigen kwaliteiten. We zijn een gedreven en energiek team wat met veel passie en motivatie aan onze opdrachten werkt. Iedere opgave heeft zijn eigen uitdagingen en vraagt om creatieve inzichten. De grote afwisseling in opdrachten geeft iedereen de kans om te groeien en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

ir. Thomas Vullings
Architect / Eigenaar

De combinatie tussen techniek en creativiteit heeft mij altijd geboeid. Toen de tijd aanbrak om te gaan studeren was de keuze voor architectuur dan ook snel gemaakt.
Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik de goede keuze had gemaakt. Nog steeds werk ik dagelijks vol passie en plezier. Na eerst een periode op een architectenbureau gewerkt te hebben, richtte ik midden in de crisis Thomas Architecten op. Een bewust gekozen naam die staat voor een persoonlijke aanpak. Inmiddels is het bureau flink gegroeid met projecten door het gehele land.
Mijn grootste drijfveer is de samenwerking met klanten. Door goed te luisteren naar de wensen, de intensieve samenwerking en het echt betrokken zijn bij het project lukt het om de wensen te vertalen naar een concreet en aansprekend ontwerp. Ik hou ervan om die puzzel steeds op te lossen. Daar bijt ik mij in vast en ik ben pas tevreden als de klant dit ook is. In ons portfolio zie je de diversiteit aan projecten terug. Dat vertaalt zich naar ons team, een groep gepassioneerde mensen met allemaal hun eigen kwaliteiten waar ik erg trots op ben!

thomas@thomasarchitecten.nl

ir. Bram van Kruijsdijk
Architect

Al vanaf mijn studie ben ik geïnteresseerd in alle aspecten van de architectuur en de gebouwde omgeving. Van de architectuur theorie tot aan het kleinste detail.
Mijn drijfveer is om klanten te helpen met hun wensen; de kansen van het gebouw, de situatie en de bouwkunst te benutten om een zo passend mogelijk ontwerp te maken. Vanaf de eerste schets tot het laatste boutje.
Al vanaf het begin van Thomas Architecten ben ik actief geweest in een of andere vorm, van flexibele schil tot uiteindelijk werknemer. Als pure generalist ben ik verantwoordelijk voor de eerste schetsen van het ontwerp tot aan de vergunningsaanvraag. De afwisseling is dan ook wat mij het meest trekt binnen het bedrijf.

bram@thomasarchitecten.nl

ir. Nikki Mastenbroek
Architect / Interieur ontwerper

Architectuur en interieurarchitectuur, een mooie combinatie om een goede leefomgeving vorm te kunnen geven. Vandaar ook dat ik er na mijn studie interieurarchitectuur voor gekozen heb om verder te studeren, namelijk bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Naar mijn mening dient architectuur de mens te stimuleren en de juiste context te bieden waarin iedereen zich kan ontwikkelen zoals ze dat zelf willen. Het ontwerpen van een omgeving waarin mensen zich thuis voelen, of dit nu een leer-, werk- of thuisomgeving is, is voor mij elke keer weer een interessant, dynamisch en inspirerend proces.

nikki@thomasarchitecten.nl

ir. Sanne Kee
Architect

Het was voor mij al snel duidelijk dat ik iets wilde gaan studeren waarbij ik zowel mijn creativiteit, als mijn technische kennis kon gebruiken. Na mijn studie ging ik aan de slag bij Thomas Architecten. Het bureau sprak me aan vanwege de grote diversiteit in projecten. De afwisseling van schaalniveau’s, opdrachtgevers en opgaves zorgt ervoor dat iedere dag anders is! Daarbij maakt de kleinschaligheid van het team dat we erg betrokken zijn bij alle projecten en we in staat zijn om maatwerk te leveren. De combinatie van hard werken en gezelligheid zorgt voor een goede sfeer op kantoor en daardoor kunnen we iedere dag het beste van onszelf laten zien. Zelf ben ik erg leergierig ingesteld en vindt het leuk om overal iets vanaf te weten. Of het gaat om een haalbaarheidsstudie, het ontwerpen van gevels, het uitzoeken van materialen of het uittekenen van een plan, elk project spreekt mij op zijn eigen manier aan en geeft me de kans om ergens in te duiken en mijn kennis te verbreden. Ik vind het daarom leuk om met verschillende projecten bezig te zijn en te werken op de diverse schaalniveaus. Het rondlopen in het uiteindelijke plan blijft elke keer bijzonder moment! Je bent hier vaak lang mee bezig geweest en je hebt overal over nagedacht. Het feit dat het plan werkelijkheid wordt en je hier samen met de opdrachtgever en toekomstige gebruikers in rond kan lopen is iedere keer een mooie ervaring! En tevreden gebruikers, daar doen we het tenslotte voor!

sanne@thomasarchitecten.nl

ir. Thijs van Gestel
Architect

Wat mij altijd heeft gefascineerd aan het vak architectuur is het moment dat een eerste idee of concept op papier wordt gezet en visueel wordt gemaakt. Vanaf dat moment gaat een project echt leven en worden de betrokkenen enthousiast. Daarom heb ik het altijd belangrijk gevonden om te ontwikkelen op het gebied van zowel digitale als analoge visualisatie, zodat ik de ideeën zo duidelijk mogelijk kan communiceren richting de opdrachtgever. De persoonlijke aanpak van Thomas Architecten en de goede onderlinge samenwerking binnen het team, geven mij de mogelijkheid om dit binnen het bureau goed toe te kunnen passen.

thijs@thomasarchitecten.nl

Anoeska van 't Wout
Interieur Architect

Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met inrichten en kleuren, dat begon al met mijn eigen slaapkamer. Ik ben graag creatief bezig en vind het altijd een leuke uitdaging om een origineel en passend interieurontwerp neer te zetten voor de klant. Er zijn zoveel mooie elementen, kleuren en materialen te combineren en dat maakt dat er steeds weer een uniek resultaat uit komt. Of het nu een woon-, werk, of leeromgeving is, overal kun je iets moois van maken en een warm welkom creëren. Na een eerste gesprek met een opdrachtgever gaat er bij mij al vanalles door mijn hoofd, iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen en uitgangspunten, daardoor blijft het inspirerend en kun je iedere keer een ander mooi ontwerp voorleggen. Ontwerpen blijft daarom leuk, de diversiteit aan projecten maakt het juist uitdagend. Na jaren ervaring bij diverse bedrijven sprak Thomas architecten mij aan als architectenbureau en wilde ik daar het team graag versterken en mijn kennis en ervaring in het interieur toepassen in de diverse projecten.

anoeska@thomasarchitecten.nl

Jacqueline Noteboom
Business Assistent

Hoe leuk is het om te werken binnen het team van Thomas Architecten? Nou….heel erg leuk!
Ik hou van structuur en organisatie die ervoor zorgen dat alles op kantoor op rolletjes verloopt. Doen waar ik goed in ben, dat is wat ik hier met  veel plezier kan verwezenlijken. Eigenlijk gewoon het ondersteunen van mijn collega’s zodat zij prettig kunnen werken zonder alle afleidingen. Ik ben graag de spin in het web van het bureau en zorg dat de zaken intern goed geregeld zijn. Ik voel mij helemaal thuis binnen dit enthousiaste creatieve team! De creativiteit en de kennis van de architecten zorgen voor een heel dynamische werkomgeving.
Als business assistent ben ik verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken op kantoor: de administratie op orde en zinvolle afspraken maken zodat er waardevolle samenwerkingen kunnen ontstaan, dat is waar ik erg blij van word!

jacqueline@thomasarchitecten.nl

ir. Melanie Berends
Architect

Als ik terug denk aan waar mijn passie voor architectuur vandaan komt, dan kan ik maar aan een iemand denken: dat is mijn opa. En dan gaat het niet zo zeer direct over het bouwwerk zelf, maar over het creëren. Het creëren van iets tastbaars voor anderen. Bij Thomas architecten creëren we niet alleen het bouwwerk, maar creëren we de omgeving als geheel. Het leuke hieraan vind ik de complexiteit van de verschillende facetten en schaalniveaus die aan bod komen in een project. Ieder project is daardoor dynamisch en weer op zichzelf uniek. Het bij elkaar brengen van al die aspecten van onder andere de studies, het leren en implementeren van nieuwe ontwikkelingen, het uitzoeken van materialen, de technische uitwerking en ook juist de dialogen met de toekomstige gebruikers, maakt dat ik veel energie en plezier haal uit het beoefenen van dit vak. Met elkaar streven wij naar het creëren van omgevingen waarin de toekomstige gebruikers zich op hun gemak voelen, in een ontwerp met een passend jasje en een eigen karakter. Een project waar we samen trots op zijn!

melanie@thomasarchitecten.nl

ir. Lieke Bos
Architect

Zo lang als ik me kan herinneren heb ik de droom gehad om architect te worden. Tijdens mijn studie bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven heb ik naast de liefde voor architectuur ook een grote aantrekking tot interieur architectuur ontwikkeld. Tijdens deze periode heb ik ontdekt dat architectuur en interieur veel invloed hebben op elkaar en naar mijn mening in harmonie en samenhang met elkaar ontworpen moeten worden.
Alle facetten van het ontwerpproces brengen iets moois en uitdagends met zich mee, van het eerste schetsontwerp tot het uitkiezen van de materialen met als doel het ontwerpen van een prettige woon-, werk-, of leeromgeving. Het project zien groeien en ontwikkelen zijn mooie momenten in het ontwerpproces, waar je veel energie uit haalt. Het tot leven zien komen van je ideeën met uiteindelijk het zien van het eindresultaat en het rondlopen door het project blijft een erg speciaal moment.

lieke@thomasarchitecten.nl

Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties