Thomas Architecten

Dynamisch, jong & innovatief

Ons bureau bestaat uit een team van architecten en interieurarchitecten, ieder met zijn eigen kwaliteiten. We zijn een gedreven en energiek team wat met veel passie en motivatie aan onze opdrachten werkt. Iedere opgave heeft zijn eigen uitdagingen en vraagt om creatieve inzichten. De grote afwisseling in opdrachten geeft iedereen de kans om te groeien en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

ir. Thomas Vullings
Architect / Eigenaar

De combinatie tussen techniek en creativiteit heeft mij altijd geboeid. Toen de tijd aanbrak om te gaan studeren was de keuze voor architectuur dan ook snel gemaakt.
Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik de goede keuze had gemaakt. Nog steeds werk ik dagelijks vol passie en plezier. Na eerst een periode op een architectenbureau gewerkt te hebben, richtte ik midden in de crisis Thomas Architecten op. Een bewust gekozen naam die staat voor een persoonlijke aanpak. Inmiddels is het bureau flink gegroeid met projecten door het gehele land.
Mijn grootste drijfveer is de samenwerking met klanten. Door goed te luisteren naar de wensen, de intensieve samenwerking en het echt betrokken zijn bij het project lukt het om de wensen te vertalen naar een concreet en aansprekend ontwerp. Ik hou ervan om die puzzel steeds op te lossen. Daar bijt ik mij in vast en ik ben pas tevreden als de klant dit ook is. In ons portfolio zie je de diversiteit aan projecten terug. Dat vertaalt zich naar ons team, een groep gepassioneerde mensen met allemaal hun eigen kwaliteiten waar ik erg trots op ben!

thomas@thomasarchitecten.nl

ir. Bram van Kruijsdijk
Architect

Al vanaf mijn studie ben ik geïnteresseerd in alle aspecten van de architectuur en de gebouwde omgeving. Van de architectuur theorie tot aan het kleinste detail.
Mijn drijfveer is om klanten te helpen met hun wensen; de kansen van het gebouw, de situatie en de bouwkunst te benutten om een zo passend mogelijk ontwerp te maken. Vanaf de eerste schets tot het laatste boutje.
Al vanaf het begin van Thomas Architecten ben ik actief geweest in een of andere vorm, van flexibele schil tot uiteindelijk werknemer. Als pure generalist ben ik verantwoordelijk voor de eerste schetsen van het ontwerp tot aan de vergunningsaanvraag. De afwisseling is dan ook wat mij het meest trekt binnen het bedrijf.

bram@thomasarchitecten.nl

ir. Nikki Mastenbroek
Architect / Interieur ontwerper

Architectuur en interieurarchitectuur, een mooie combinatie om een goede leefomgeving vorm te kunnen geven. Vandaar ook dat ik er na mijn studie interieurarchitectuur voor gekozen heb om verder te studeren, namelijk bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Naar mijn mening dient architectuur de mens te stimuleren en de juiste context te bieden waarin iedereen zich kan ontwikkelen zoals ze dat zelf willen. Het ontwerpen van een omgeving waarin mensen zich thuis voelen, of dit nu een leer-, werk- of thuisomgeving is, is voor mij elke keer weer een interessant, dynamisch en inspirerend proces.

nikki@thomasarchitecten.nl

ir. Sanne Kee
Architect

Het was voor mij al snel duidelijk dat ik iets wilde gaan studeren waarbij ik zowel mijn creativiteit, als mijn technische kennis kon gebruiken. Na mijn studie ging ik aan de slag bij Thomas Architecten. Het bureau sprak me aan vanwege de grote diversiteit in projecten. De afwisseling van schaalniveau’s, opdrachtgevers en opgaves zorgt ervoor dat iedere dag anders is! Daarbij maakt de kleinschaligheid van het team dat we erg betrokken zijn bij alle projecten en we in staat zijn om maatwerk te leveren. De combinatie van hard werken en gezelligheid zorgt voor een goede sfeer op kantoor en daardoor kunnen we iedere dag het beste van onszelf laten zien. Zelf ben ik erg leergierig ingesteld en vindt het leuk om overal iets vanaf te weten. Of het gaat om een haalbaarheidsstudie, het ontwerpen van gevels, het uitzoeken van materialen of het uittekenen van een plan, elk project spreekt mij op zijn eigen manier aan en geeft me de kans om ergens in te duiken en mijn kennis te verbreden. Ik vind het daarom leuk om met verschillende projecten bezig te zijn en te werken op de diverse schaalniveaus. Het rondlopen in het uiteindelijke plan blijft elke keer bijzonder moment! Je bent hier vaak lang mee bezig geweest en je hebt overal over nagedacht. Het feit dat het plan werkelijkheid wordt en je hier samen met de opdrachtgever en toekomstige gebruikers in rond kan lopen is iedere keer een mooie ervaring! En tevreden gebruikers, daar doen we het tenslotte voor!

sanne@thomasarchitecten.nl

ir. Thijs van Gestel
Architect

Wat mij altijd heeft gefascineerd aan het vak architectuur is het moment dat een eerste idee of concept op papier wordt gezet en visueel wordt gemaakt. Vanaf dat moment gaat een project echt leven en worden de betrokkenen enthousiast. Daarom heb ik het altijd belangrijk gevonden om te ontwikkelen op het gebied van zowel digitale als analoge visualisatie, zodat ik de ideeën zo duidelijk mogelijk kan communiceren richting de opdrachtgever. De persoonlijke aanpak van Thomas Architecten en de goede onderlinge samenwerking binnen het team, geven mij de mogelijkheid om dit binnen het bureau goed toe te kunnen passen.

thijs@thomasarchitecten.nl

Nieky Verhoeven
Interieur architect

Als klein meisje was ik al gefascineerd door mooie gebouwen. Later ben ik me meer gaan interesseren op het gebied van interieur door een andere inspiratiebron van me, namelijk de mode-industrie. De fascinatie voor vormgeving is mijn drijfveer geweest om interieur design te gaan studeren.
Een goede harmonie tussen exterieur en interieurarchitectuur is voor mij essentieel, en is ook de basis geweest voor mijn positie binnen Thomas Architecten. Waar ik als interieur designer bruggen sla tussen deze twee dynamische werelden.

nieky@thomasarchitecten.nl

Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties