Thomas Architecten

Visie

Thomas Architecten is een dynamisch, jong en innovatief bureau. We werken professioneel en vol passie aan al onze projecten in woon-, werk- en leeromgevingen met een voorliefde voor maatschappelijke projecten. Of het nu een nieuwbouw of een renovatieproject betreft, ieder project is uniek en vraagt om maatwerk. Zo verdiepen wij ons voor elk project in de specifieke wensen en verwachtingen van onze opdrachtgever, de locatie en de gewenste uitstraling en beleving. Dankzij een intensieve samenwerking tussen alle partijen creëren we gave projecten en zorgen we ervoor dat iedereen trots is op het eindresultaat!

Kenmerken Thomas Architecten

  • Samenwerken
  • Heldere communicatie
  • Een stem geven aan onze klanten
  • Betrokken en enthousiast
  • Innovatief en creatief
  • Pragmatisch en praktisch

Elk ontwerp binnen Thomas Architecten pakken we met het hele team op dat bestaat uit gedreven architecten, interieurarchitecten en modelleurs. Daarin maken we gebruik van ieders kennis en kwaliteiten, zorgen we voor een heldere communicatie en staat samenwerking centraal (zowel intern als extern). Deze kruisbestuiving maakt ons sterker, haalt het beste in ons naar boven en zorgt er zodoende voor dat onze opdrachtgevers en de gebruikers meegenomen worden in een breed scala aan mogelijkheden en overwegingen. In elke nieuw plan maken wij een integrale visie waarin gebouw en interieur gelijktijdig worden ontworpen. We vinden het namelijk belangrijk dat het totaalplaatje klopt en kiezen er bewust voor om ook het interieur bij elk project mee te nemen. Daarbij laten we zien hoe het kan, niet hoe het moet, om zo gezamenlijk tot het optimale resultaat te komen.

Overtuigd?

Benieuwd wat wij als architect voor uw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op
Thomas Architecten

Onze kenmerken

We werken aan diverse projecten: van een basisschool, tot een gemeentekantoor of een woonhuis, waarbij de gebruikers altijd centraal zal staan. We zoeken in elk project naar creatieve oplossingen en maken diverse varianten inzichtelijk. Gedurende het proces bouwen we een goede band op met onze klant, om zo gezamenlijk tot het optimale eindresultaat te komen. Uiteindelijk ontwerpen we gezamenlijk jullie gebouw. Na oplevering blijven we betrokken om zodoende ervaringen en ideeën uit te wisselen over hoe we onze ontwerpen in de toekomst kunnen blijven verbeteren.

Wij werken met heel veel plezier aan alle verschillende projecten. Die passie zie je terug in het eindresultaat. We zijn betrokken, zien kansen en vinden het belangrijk om draagvlak te creëren en verrassen we de klant graag met onze oplossingen. In al onze projecten staat duurzaamheid centraal. Dit betreft klimaat-adaptief bouwen, natuur-inclusieve omgevingen en energie neutrale gebouwen. In onze projecten zoeken we naar oplossingen om energie duurzaam op te wekken en gezonde omgevingen te creëren voor onze gebruikers. We zoeken naar flexibele omgevingen die bij voorkeur zijn opgebouwd uit circulaire of hergebruikte materialen (zowel bouwkundig als voor het interieur). Per project zullen we gezamenlijk vastleggen welke ambities er zijn, welk budget hiervoor beschikbaar is en welke kansen en mogelijkheden er zijn. Of het een renovatieproject of nieuwbouw betreft, gezamenlijk zorgen we voor een fantastisch eindresultaat!

Bram Brouwers
Bram Brouwers (voormalig) Afdelingshoofd realisatie en beheer Gemeente Maashorst
Gemeentehuis Maashorst

“Thomas Architecten is een bureau waarin samenwerking op een informele vanzelfsprekende manier plaatsvindt. Kundig met oog voor detail maar men verliest het einddoel niet uit...

Lees meer...
Ingrid Veldscholte
Ingrid Veldscholte (voormalig) Projectleider Gemeente Gennep
Vernieuwbouw gemeentehuis Gennep

“Thomas Architecten heeft een hele belangrijke en vooral positieve rol gespeeld in deze verbouwing. Hun creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit en betrokkenheid hebben er onder meer voor...

Lees meer...
Frank van Wetten
Frank van Wetten Hoofd huisvesting SAAM
Basisschool De Uilenbrink

"Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie en inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Thomas architecten bij dit project...

Lees meer...