Dé interieurspecialist in interieurprojecten

Thomas Architecten is niet alleen architect, maar ook interieurspecialist. En dan in het bijzonder interieurprojecten in de scholenbouw en de kinderopvang. Iedere school is uniek. Als interieurspecialist zijn wij daarom altijd op zoek naar een duurzame en tot de verbeelding sprekende fysieke omgeving voor de leerling, voor het kind. Een omgeving waar verschillende verblijfsgebieden ontstaan met een sterke eigen identiteit.
De ruimtelijke indeling van het gebouw ontstaat door een visie op hoe kinderen het beste leren en wat daarvoor nodig is. Wij doen dat op basis van een grondige analyse van het programma van eisen (een functionele school), de locatie (inpassen in leefomgeving), de beleving (prikkelen) en de techniek van het bouwen (een frisse school).

Functioneel interieurspecialist

Als interieurspecialist zijn wij zowel gespecialiseerd in het functionele als in het prikkelende en het duurzame. Een schoolomgeving of kinderopvang dient in onze ogen een inspirerende, prikkelende leeromgeving te zijn. Een omgeving waar leerlingen en kinderen worden uitgenodigd om te leren. Maar ook een gezonde en veilige omgeving staat bij onze interieurprojecten centraal. Een omgeving die rust en geborgenheid biedt.

Bent u geïnteresseerd in de rol van Thomas Architecten als interieurspecialist en wilt u weten wat wij voor uw interieur kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties