Architect voor particuliere woningen

Kunt u wel wat hulp van een professionele architect gebruiken bij het bouwen of verbouwen van particuliere woningen? Dan bent u bij Thomas Architecten aan het juiste adres. Wij begeleiden particuliere huiseigenaren bij hun nieuw- en verbouwplannen in de particuliere woningbouw. Vanaf het eerste moment van (ver)bouwplannen, vergunningen en ontwerp tot en met de bouwbegeleiding.

Heeft u interesse in energieneutraliteit of een passiefhuis? Daar zijn de architecten van Thomas Architecten in gespecialiseerd. Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met ons op.

Particuliere woningbouw voor een optimaal woonklimaat

Of u nou op zoek bent naar een architect voor een moderne villa, uitbouw of verbouw van uw woning: in onze ontwerpen van particuliere woningen zijn wij altijd op zoek naar hoe we een optimaal woonklimaat kunnen bewerkstelligen. En dit doen wij uiteraard in nauw overleg met u. Wederzijdse betrokkenheid en intensieve samenwerking is bij onze projecten vanzelfsprekend. Evenals een uitwisseling van ideeën.

In onze ontwerpen voor de particuliere woningbouw maken we het liefst gebruik van natuurlijke materialen en elementen. De architectuur wordt aan het project aangepast op basis van het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen.