Gespecialiseerd in scholenbouw

Thomas Architecten is gespecialiseerd in scholenbouw en onderwijsprojecten op basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Met een voorliefde voor herbestemmingsprojecten. Bij herbestemming in de scholenbouw zorgen wij altijd voor een grondige analyse van de opgave. Bij al onze school ontwerpen denken we altijd vanuit de gebruiker, de onderwijsomgeving en de leerlingen.

Als architect voor scholen zijn we altijd op zoek naar hoe we een optimaal leerklimaat kunnen bewerkstelligen. Dit doen we in nauw overleg met de school. Niet voor niets is betrokkenheid bij onze projecten voor ons vanzelfsprekend.

School ontwerpen voor een inspirerende leeromgeving

In onze ogen dient een schoolgebouw een inspirerende, prikkelende leeromgeving te zijn. Een leeromgeving waarin leerlingen uitgenodigd worden om te leren. Daarnaast moet deze omgeving ook gezond en veilig zijn en geborgenheid en rust aan de leerlingen bieden. De ruimtelijke indeling van het gebouw ontstaat door een visie op hoe kinderen het beste leren en wat daarvoor nodig is.

Volgens ons is iedere school uniek. En met dat unieke karakter houden wij in de scholenbouw rekening. Benieuwd wat wij als architect voor uw school kunnen ontwerpen? Neem dan een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.