Seriematige woningbouw

Bent u op zoek naar een professionele architect in de projectbouw? Dan bent u bij Thomas Architecten aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels zeer ervaren in seriematige woningbouw. Van grote woonwijken tot een kleine stedelijke invulling. Van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen tot appartementen en studentenwoningen. Door de unieke aanpak van ons als project architect en het gebruik van natuurlijke materialen en elementen maken wij van elke wijk iets bijzonders.

Projectbouw voor een optimaal woonklimaat

In de seriematige woningbouw zijn we continu op zoek naar een optimaal woonklimaat. Een uitwisseling van ideeën staat bij onze projectbouw centraal. Bent u geïnteresseerd in energie neutrale woningen? Of bent u op zoek naar een specifieke stijl? Dat is voor ons geen probleem, wij denken graag met u mee.

Laat u uw seriematige woningbouw aan ons over? Dan bent u ervan verzekerd dat wij de uitgeefbare grond optimaal benutten, dat we zorgen voor een verrassend ontwerp én dat het haalbaar is binnen het beschikbare budget. Bent u benieuwd naar onze projectbouw mogelijkheden? Bekijk dan onze reeds gerealiseerde projecten of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.