Architect voor een optimaal woonklimaat

Of u nou op zoek bent naar een architect voor een moderne villa, een uitbouw of een verbouwing van uw woning: in onze ontwerpen van particuliere woningen zijn wij altijd op zoek naar hoe we een optimaal woonklimaat kunnen bewerkstelligen. En dit doen wij uiteraard in nauw overleg met u. Wederzijdse betrokkenheid en intensieve samenwerking is bij onze projecten vanzelfsprekend. Evenals een uitwisseling van ideeën.

In onze ontwerpen voor woningbouw maken we het liefst gebruik van natuurlijke materialen en elementen. De architectuur wordt aan het project aangepast op basis van de wensen van de opdrachtgever, het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen.

Ervaren in seriematige woningbouw

Ook zijn wij inmiddels zeer ervaren in seriematige woningbouw. Van grote woonwijken tot een kleine stedelijke invulling. Van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen tot appartementen en studentenwoningen. Door de unieke aanpak van ons als project architect en het gebruik van natuurlijke materialen en elementen maken wij van elke wijk iets bijzonders.

Heeft u interesse in een nieuwe woning, een uitbouw of een verbouwing? Bent u opzoek naar energieneutraliteit of een passiefhuis? Daar zijn de architecten van Thomas Architecten in gespecialiseerd. Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met ons op.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties