Architect Tilburg

Thomas Architecten is voornamelijk actief in de woning- en scholenbouw in de regio Tilburg. Hier hebben we een voorliefde voor renovatie- en restauratieprojecten ontwikkeld. Maar ook voor nieuwbouwprojecten bent u bij onze architecten aan het juiste adres. Naast bouwkundige projecten houden we ons ook bezig met interieurprojecten. En dan voornamelijk in de scholenbouw en de kinderopvang.

Onze architect houdt in alle ontwerpen rekening met het programma van eisen, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen. Daarnaast maken wij als architectenbureau het liefste gebruik van natuurlijke materialen en elementen.

Architecten – ook voor energiezuinige woningen in Tilburg

De regelgeving rondom energiezuinige woningen verandert continu. Bij Thomas Architecten zijn wij, als lid van werkgroep Energie-U, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er worden nieuwe activiteiten ontwikkeld op het gebied van energiebesparing met als einddoel energieneutraliteit. Ook zijn wij passiefhuis architect: een zeer energiezuinige woning gericht op een goed winter- en zomercomfort.
Bent u op zoek naar een architect voor een energiezuinige woning in Tilburg zoals een passiefhuis of een energieneutraal huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met ons architectenbureau en onze uitgebreide mogelijkheden in Tilburg.