Titel hier

10,0
18-04-2023

“Thomas Architecten is een bureau waarin samenwerking op een informele vanzelfsprekende manier plaatsvindt. Kundig met oog voor detail maar men verliest het einddoel niet uit het oog”.

“Het bureau heeft alle facetten zelf in huis (bouwkundig, interieur en meubilair) om een totaal concept neer te zetten. Thomas Architecten weet visie en gedachten helder en met klare taal over te brengen. Overziet de verschillende belangen en gaat voor het maximale eindresultaat voor alle stakeholders.”

Bram Brouwers
Bram Brouwers
29-11-2022

“Thomas Architecten heeft een hele belangrijke en vooral positieve rol gespeeld in deze verbouwing. Hun creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit en betrokkenheid hebben er onder meer voor gezorgd dat we nu een prachtig vernieuwd kantoor hebben, helemaal ingericht om te werken volgens het principe van activiteit gerelateerd werken.”

“Ze hebben op onnavolgbare wijze ons programma van eisen weten om te zetten in een prachtig ontwerp. De kwaliteiten van het gebouw komen veel meer dan voorheen naar voren. Ook aan al onze wensen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit hebben ze gehoor gegeven.

Ingrid Veldscholte
Ingrid Veldscholte
29-11-2022

“Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie en inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Thomas architecten bij dit project zijn zeer goed. Wij hebben dit als zeer positief ervaren.”

“Thomas architecten heeft naar volle tevredenheid en binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitseisen de vernieuwbouw van de Uilenbrink voor ons uitgevoerd.”

Frank van Wetten
Frank van Wetten