Daltonschool Confetti, Arnhem

Het gebouw moet de visie van de school uitdragen

Voor de Daltonschool Confetti in Arnhem hebben we een nieuw kindcentrum ontworpen voor 0 – 12 jaar. De school ligt in een groene parkomgeving, een natuurlijke lesomgeving voor de kinderen. De principes van het Dalton onderwijs en het dorpse karakter van de wijk wekken bij ons de associatie met een dorpsplein op; een gemeenschap met een kern, een dorpsplein waar kinderen, ouders en docenten werken en samenkomen. Waar kinderen initiatief tonen en ondernemend zijn, een dynamisch en levendig plein waar medewerkers en leerlingen trots op kunnen zijn. De school is de gemeenschap, het dorp, met groepsruimtes en een kern, het hart van het dorp. Het dorpsplein functioneert als leerplein voor de school met daaromheen gelegen de groepsruimtes.

Daltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, Arnhem

De school is logisch opgebouwd in een doorgaande leerlijn waardoor leerlingen op een natuurlijke wijze door het gebouw groeien, langs de diverse leerpleinen. Lokalen zijn aan meerdere leerpleinen gekoppeld zodat er makkelijk groepsoverstijgend gewerkt kan worden. Ieder kind kan op deze wijze op zijn of haar eigen niveau instructie krijgen en zelfstandig werken.

Daltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, ArnhemDaltonschool Confetti, Arnhem
Neem contact op
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 6 beoordelingen Referenties